صفحه اصلی سایت mindmap

مشخصات و خرید
انیمیشن فصل اول: از یاخته تا گیاه (فصل ۶ دهم)
  • مدرس:روح الله آزادپور
  • مدت زمان تدریس:52 دقیقه
  • تعداد پرسش و پاسخ: 0 پرسش

  24  نفر داوطلب این درس هستند

درباره مدرس
روح الله آزادپور

مدرس درس زیست‌شناسی کنکور

ویدیو ها

مقدمات گیاهی
فیلم آموزشی
47 مگابایت  
دقیقه9

مقدمات گیاهی


 

پروکاریوت‌ها

باکتری‌ها

آرکی باکتری‌ها (باکتری‌های باستانی)

متانوژن

هالوفیل

ترموفیل

یوباکتری‌ها (باکتری‌های حقیقی)

کوکوس‌ها

باسیل‌ها

اسپریل‌ها

یوکاریوت‌ها

آغازیان

پروتوزوآ

آمیبی‌ها

مژک‌داران

تاژک‌داران

هاگداران

کپک مانند

کپک مخاطی سلولی

کپک مخاطی پلاسمودیومی

کپک آبزی

جلبک‌ها

جلبک‌‌های سبز

جلبک‌های قرمز

جلبک‌های قوه‌ای

دیاتوم‌ها

قارچ‌ها

زیگومیکوتا

کپک سیاه نان

آسکومیکوتا

مخمر

قارچ فنجانی

بازیدیومیکوتا

قارچ چتری

قارچ پفکی

زنگ

سیاهک

گیاهان

بدون‌آوند

خزه‌گیان

خزه

هپاتیک (جگرواش)

آونددار

نهان‌زادان آوندی

(سرخس‌ها)

سرخس

بازدانگان

(مخروطیان)

کاج

سرو

 

تک‌لپه

نخود

لوبیا

عدس

دولپه

گندم

جو

برنج

خرما

ذرت

جانوران

بی‌مهره

اسفنج‌ها

شیشه‌ای

آهکی

شاخی

کیسه‌تنان

مرجان

شقایق دریایی

عروس دریایی

هیدر

کرم‌ها

پهن

پلاناریا

کرم کدو (تنیا)

کرم کبد

لوله‌ای

آسکاریس

کرمک

حلقوی

کرم خاکی

زالو

نرنئیس

نرم‌تنان

دوکفه‌ای‌ها

ونوس

کاردیوم

شکم‌پایان

حلزون

لیسه

سرپایان

نرم‌تن مرکب

هشت‌پا (اختاپوس)

بندپایان

سخت‌پوستان

میگو

خرخاکی

دافنی

کشتی چسب

هزارپایان

صدپا

هزارپا

عنکبوتیان

عنکبوت

عقرب

رتیل

حشرات

ملخ

سوسک

پروانه

بید

مورچه

خارپوستان

توتیای دریایی

ستارۀ دریایی

ستارۀ شکننده

مهره‌دار

ماهیان

دهان‌گر

لامپری

غضروفی

کوسه ماهی

سفره ماهی

استخوانی

ماهی کپور

ماهی کفال

ماهی سفید

ماهی قرمز

دوزیستان

دم‌دار

سمندر

بی‌دم

وزغ، پوست زبر و خشک

قورباغه، پوست نرم و مرطوب

خزندگان

مارمولک

سوسمار

لاک‌پشت

مار

تمساح

پرندگان

شترمرغ

عقاب

جغد

مرغ و خروس

سِسک

مرغ عشق

مرغ جولا

سهره

پستانداران

تخم‌گذار

پلاتی‌پوس(نوک اردکی)

اکدینه(مورچه‌خوار خاردار)

کیسه‌دار

کانگورو

اوپاسوم

جفت‌دار

انسان

میمون

گاو

گوسفند

لمور

...

دسته بندی گیاهان

۱ – خزه‌ها

بدون‌آوند

 

بدون‌دانه

 

۲ – سرخس‌ها

 

 

آوند‌دار

 

۳ – بازدانگان (مخروطیان)؛ کاج و سرو

 

دانه‌دار

 

۴ – نهاندانگان

الف) تک‌لپه‌ای؛ گندم و ذرت

ب) دولپه‌ای؛ حبوبات (نخود، لوبیا و ...)

...

 

ویژگی های گیاهان

ویژگی‌های کلی گیاهان:

۱ – زندگی در محیط‌های متفاوت

۲ – منبع اصلی غذای انسان و جانوران

۳ – غلبه بر محدودیت ساکن بودن در محیط

۴ تأمین مواد اولیۀ صنایعی مانند داروسازی و پوشاک


ویژگی‌های خزه‌ها:

۱ – فقط در مناطق مرطوب رشد می‌کنند

۲ – برگ، ساقه و ریشۀ حقیقی ندارند

۳ – فاقد سیستم بافتی هستند

۴ – اندازۀ کوچکی دارند

۵ با هاگ تکثیر می‌شوند


ویژگی‌های سرخس‌ها:

۱ – اولین گروه از گیاهان آونددار

۲ – ساقۀ زیرزمینی تشکیل می‌دهند

۳ با هاگ تکثیر می‌شوند


ویژگی‌های بازدانگان (مخروطیان):

۱ – مانند: کاج و سرو

۲ – دانه تولید می‌کنند

۳ – گل و میوه نمی‌دهند

۴ مخروط‌های نر و ماده دارند


ویژگی‌های نهاندانگان (گیاهان گلدار):

۱ – امروزه، نهاندانگان، بیشترین گونه‌های گیاهی روی زمین را تشکیل می‌دهند

۲ – دانه تولید می‌کنند

۳ – برخلاف بازدانگان، گل و میوه می‌دهند

۴ – به دو دسته تقسیم می‌شوند: تک‌لپه(ذرت) – دولپه(نخود)

۵ – لپه همان برگ تغییرشکل یافته است

۶ – لپه‌ها در ذخیره کردن و تغذیۀ رویان نقش دارند

پرسش و پاسخ با استاد
0پرسش

برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید

توجه

آیا از خرید دوره انیمیشن فصل اول: از یاخته تا گیاه (فصل ۶ دهم) مطئنید؟

توجه!!
باید دوره را خریداری کنید